Webinar 70 jaar SER Nederland; verbinding in samenleving

01-10-2020
aanvang: 15:00
Online

Op donderdagmiddag 1 oktober is het zo ver, dan vindt om 15.00 uur het jubileum webinar van de Sociaal-Economische Raad plaats: 70 jaar SER: Verbinding in samenleving. Dit event is bijzonder want het zal een online congres zijn, gratis toegankelijk voor iedereen.  

Onder leiding van presentatrice Nadia Moussaid bespreekt SER-voorzitter Mariëtte Hamer samen met vooraanstaande gasten de rol van de SER en de overlegeconomie in een sterk veranderende samenleving. Als wij echt een samenleving willen zijn waar iedereen meetelt, wat staat ons dan te doen? Hoe creëren we gezamenlijke heldere doelen in een samenleving die steeds meer gepolariseerd raakt? En hoe vertalen we dat naar beleid waarvoor breed draagvlak is? Ook als wij nog volop bezig zijn om de gevolgen van de coronacrisis te verwerken?

Eén ding weten we zeker: juist in sterk gepolariseerde tijden is verbinding cruciaal. Dat is wat Nederland sterk maakt en dat is ook precies waar de SER aan werkt en voor staat. Het belooft een prikkelend debat te worden met spraakmakende sprekers en volop interactie met de deelnemers. Dit wil je niet missen, dus meld je snel aan!

Klik hier voor meer informatie op de website van SER Nederland.

Voor deze bijeenkomst moet je je aanmelden