Jesse Frederik spreekt op afscheidsbijeenkomst Fleur Gräper-van Koolwijk › SER Noord Nederland

Jesse Frederik spreekt op afscheidsbijeenkomst Fleur Gräper-van Koolwijk

NIEUWS: Jesse Frederik spreekt op afscheidsbijeenkomst Fleur Gräper-van Koolwijk

Eerder maakten we al bekend dat er op 15 juni a.s. een afscheidsbijeenkomst gehouden zal worden ter gelegenheid van het vertrekken van Fleur Gräper-van Koolwijk. Inmiddels mogen we ook, met gepaste trots, bekend maken wie de spreker op deze gelegenheid zal zijn: Jesse Frederik

Nieuwsoverzicht

Jesse Frederik is onder andere auteur op de economiewebsite Follow the Money en De Correspondent, winnaar van de journalistiekprijs De Tegel en co-auteur van het boek Waarom vuilnismannen meer verdienen dan bankiers. Een belangrijk thema voor Jesse Frederik is 'ongelijkheid' en 15 juni zal hij hier dan ook dieper op in gaan, want ook in Noord-Nederland is dit een belangrijk thema. 

Wanneer u ook graag aanwezig wilt zijn bij de afscheidsbijeenkomst, bent u van harte welkom. Om een goede inschatting te kunnen maken van het aantal mensen dat aanwezig zal zijn op de bijeenkomst, verzoeken wij u om zich vooraf aan te melden. U kunt zich voor de bijeenkomst aanmelden door een mailtje te sturen naar info@sernoordnederland.nl of hier uw gegevens achter te laten.

Nieuwsoverzicht