Creative Council NN aanwezig tijdens Eurosonic Business House › SER Noord Nederland

NIEUWS: Creative Council NN aanwezig tijdens Eurosonic Business House

Groningen is weer in de ban van Eurosonic. Een mooie gelegenheid voor de Creative Council NN om zich te presenteren tijdens het Eurosonic Business House op vrijdag 13 december. SER Noord-Nederland ondersteunt deze prestatie.

In maart 2015 bracht de SER NN een advies uit over het bevorderen van de Creatieve Industrie in Noord-Nederland. De boodschap van dit advies: Noord-Nederland, haak aan bij de ontwikkelingen en samenwerkingsverbanden rondom de creatieve industrie. De Creative Council NN is hier een uitstekend voorbeeld van. Het hele advies kunt u hier vinden.

Het bruisend festival, Eurosonic, wordt jaarlijks bezocht door 4.000 professionals uit de Europese popmuziek, media & entertainment branche die elkaar ontmoeten om onder andere te spreken over de trends en ontwikkelingen. De Creative Council NN maakt gebruik van deze kans om zich te presenteren binnen het grote Europese netwerk dat deze dagen aanwezig is in Groningen. Daarmee hoopt men de positie van Noord-Nederland binnen de creatieve industrie te versterken. Dit vindt aankomende vrijdag plaats in het Eurosonic Business House.

De SER NN ondersteunt dit initiatief van harte en wenst de Creative Council NN veel succes.
Bent u geïnteresseerd in dit evenement, dan kunt u hier het gehele programma lezen.
U kunt zich nog opgeven voor dit evenement. Tickets bestelt u hier.

Nieuwsoverzicht