SER Noord-Nederland Challenge › SER Noord Nederland

Agenda

SER Noord-Nederland Challenge

SER Noord-Nederland Challenge

Met alle technologische ontwikkelingen die gaande zijn, zal naar verwachting het werk en arbeid wat we kennen, in veel opzichten veranderen. Een belangrijke vraag is dan ook hoe de beroepsbevolking om zal gaan met deze veranderingen in de toekomst en in hoeverre het mogelijk zal zijn om de bewoners van Noord-Nederland voor te bereiden om zichzelf continu te laten door ontwikkelen om mee te kunnen gaan in de tijd. Daarom organiseert SER Noord Nederland de SER Challenge waarbij jongeren worden uitgedaagd om hun ideeën te presenteren over hoe zij de arbeidsmarkt van de toekomst van Noord-Nederland voor zich zien. 

Niet alleen word je gevraagd om mee te denken, maar krijg je hierbij ook de kans om daadwerkelijk invloed uit te oefenen op de toekomstige beleidsvorming van Noord-Nederland. De beste drie innovators mogen namelijk op 5 oktober deelnemen aan de SER vergadering om hun ideeën toe te lichten aan alle raadsleden van SER Noord Nederland. 

Niet wij, maar jij bent juist de toekomst van deze maatschappij en daarom willen we jou graag deze kans geven om de toekomst van Noord- Nederland vorm te gaan geven. Schrijf je daarom voor 16 september in voor dit event en lever je ideeën aan voor 22 september. 

Inschrijven

Stuur jouw aanmelding voor 16 september naar info@sernoordnederland.nl. Wanneer je je hebt aangemeld,  ontvang je van ons de briefing en achtergrondinformatie en maak jij een concept advies ter voorbereiding op de SER NNL Challenge. Dit concept advies stuur je voor 22 september op. 

Programma 

17.30 - 18.00 inloop (hapjes en drankjes zijn aanwezig) 

18.00 - 18.15 Introductie

18.15 - 20.10 Discussiëren en uitdiepen van ideeën en adviezen

20.30 - 21.10 Presenteren in groepen van idee aan de Jury met SER leden

21.10 - 21.30 Uitslag winnende adviezen + afsluiting

21.30 - 22.30 Borrel

Locatie: University College Groningen 

Hoendiepskade 23/24 

Kosten: Gratis deelname

Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met ons: info@sernoordnederland.nl 
Schrijf je in!