Vacature managementassistent/ projectondersteuner › SER Noord Nederland

NIEUWS: Vacature managementassistent/ projectondersteuner

Wegens het vertrek van onze huidige projectondersteuner/ managementassistent is de Sociaal Economische Raad (SER) Noord-Nederland vanaf 1 april 2018 op zoek naar een enthousiaste en assertieve allround ondersteuner voor de adviestrajecten.
 

Nieuwsoverzicht

De SER Noord-Nederland is een onafhankelijke adviesraad van (voornamelijk) de provincie Groningen. De SER Noord-Nederland is een platform voor informatie, overleg en advies over sociaal- en ruimtelijke economische vraagstukken.

De manier waarop de SER Noord-Nederland adviseert is in ontwikkeling. Adviseren wordt interactiever en reflectiever. De nieuwe sociale economie kenmerkt zich als netwerkeconomie, waarin partijen elkaar op verschillende schaalniveaus treffen en nieuwe verbindingen aangaan. De SER Noord-Nederland speelt hierin een belangrijke rol als organisatie die bedrijven en instellingen in Noord-Nederland met elkaar in contact brengt.

De dagelijkse werkzaamheden binnen de SER Noord-Nederland worden uitgevoerd door het secretariaat, bestaande uit de algemeen secretaris, de projectondersteuner/ managementassistent en stagiair(e). Daarnaast worden de adviestrajecten mede behandeld door de Raad, hierin nemen vertegenwoordigers van werkgevers- en werknemersorganisaties en leden-deskundigen plaats. 

Jouw rol binnen SER Noord-Nederland

De projectondersteuner/managementassistent bij de SER Noord-Nederland ondersteunt de secretaris in de adviestrajecten die afkomstig zijn vanuit de provincie Groningen. De thema’s van de adviestrajecten zijn zeer uiteenlopend, maar voornamelijk gericht op sociaaleconomische vraagstukken.

Binnen de SER Noord-Nederland ben jij het eerste aanspreekpunt op het secretariaat en bestaat de functie hoofdzakelijk uit de volgende werkzaamheden:

 • Secretariële taken, zoals agendabeheer en mail- en postafhandeling
 • Verzorgen van vergaderingen en bijeenkomsten
 • Administratieve ondersteuning
 • (Online) communicatieve ondersteuning

Kortom, je ondersteunt de secretaris op zeer diverse vlakken, waar van je wordt verwacht dat je snel kunt schakelen tussen de diverse taken en werkvelden. Dit vraag om flexibiliteit, anticiperend vermogen en inzicht in processen op logistiek en administratief niveau. Tevens vragen we een actieve betrokkenheid en inbreng van je binnen de adviestrajecten. 

Wat breng je mee

Wij zoeken naar een enthousiaste iemand met:

 • Minimaal een MBO-4 werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring, bij een overheidsorganisatie is een pré;
 • Kennis van management ondersteunende werkwijzen;
 • Kennis van en ervaring met reguliere archivering- en documentatietechnieken;
 • Kennis (op hoofdlijnen) van de aard van de werkzaamheden van het secretariaat en de Raad;
 • Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal;
 • Kennis van online communicatie (sociale media, website).

Het gevraagde competentieprofiel: doelgericht handelen, zelfstandig, integraal werken, netwerkvaardigheid, organisatiesensitiviteit, representatief, plannen en organiseren. 

Dit bieden wij

Het salaris bedraagt, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, een bruto maandsalaris tussen de € 2001,19 en   € 2858,85 (schaal 7) bij een 40-urige werkweek. Bovenop het salaris ontvang je Individueel Keuze Budget (IKB) van 22,37%.

De aanstelling betreft een periode van ruim een half jaar, vanaf 1 april 2018 t/m 31 december 2018. De aanstelling is feitelijk voor 24 uur per week (waarbij 21,6 uur wordt uitbetaald en de overige 2,4 uur opbouw is van ATV).  

Overige informatie

Je kan solliciteren op deze functie t/m zondag 4 maart via info@sernoordnederland.nl onder vermelding van ‘sollicitatie projectondersteuner / managementassistent’ en ter attentie van dhr. Bloupot.

Voor meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het secretariaat van de SER Noord-Nederland, tel. 050 526 71 92. Voor meer informatie over de organisatie verwijs ik je naar de website, www.sernoordnederland.nl

Nieuwsoverzicht